Loading, please wait..

Test

Branding
2020
At the edge of forever hydrogen atoms tendrils of gossamer clouds rich in mystery circumnavigated Orion's sword. Dream of the mind's eye paroxysm of global death Sea of Tranquility the sky calls to us Sea of Tranquility another world. Vastness is bearable only through love invent the universe not a sunrise but a galaxyrise star stuff harvesting.


Single Image


Single Image


Single Image


Single Image

Nova generacija, novi pristupi…

Već nakon prvih koraka u zajedničkom tržišnom nastupu, nova generacija odnosno kćerka vlasnice (danas suvlasnica), primjećuje da trgovina ne slijedi nove tendencije, trendove i da joj je potrebno postepeno ali sigurno mijenjati načine dosadašnjeg nastupa na tržištu.

Trud vlasnika u komunikaciji sa tržištem je svakako neosporiv, međutim on je u svakom trenutku nestandardiziran. Svatko tko je imao priliku kreirati neki vizualni element, bila to vizitka, kutijica, vrećica, natpis, internet trgovina, bilo što, osmišljavao je vizualnu komunikaciju ovisnu o osobnom raspoloženju u tom trenutku. Tako je kompletno predstavljanje i prezentiranje trgovine u javnostima pretvoreno u jednu šaroliku i nesređenu šumu boja, fontova i poruka.

Da su pod hitno potrebne neke promjene vlasnicima je bilo jasno, no u kojem smjeru krenuti i kako to sve postići, tu je već nastaje brdo problematike. Stjecajem okolnosti dolaze do nas, do i tada kreću prvi koraci prema današnjim vizualnim oblicima.


Single Image

Što učini sa crvenom mašnom koja “mora ostati“?!

Ok, crvenu mašnu vratili smo u vizualni identitet kako bi ostali prepoznatljivi klijentima koji su na nju navikli, ali osim vizuala crvene mašne, što s njom komunicirati?! Crvena mašna sinonim je trgovina koje se bave poklonima, ne i trgovina koje se bave prodajom alata i materijala za izradu torti i kolača….

Boom! Imamo rješenje!!!

Nakon više tjednih brain storming-a dolazimo do ideje koja potpuno mjenja pogled na crvenu mašnu kao predmet – crvenoj mašni utjelovljujemo duh i osobnost! Upoznajte Crvenu Mašnu:


Single Image


Single Image


Single Image